Music Lesson

  • Do you guys know this song?: "Hallelujah praise our God. Hallelujah praise our God...."
  • I used to sing that song almost every week when I was in Highfield Junior and Infant School, Birm.
  • Then I got to join the school orchestra, playing treble recorder. (bigger and lower key than a normal recorder)
  • When I was in the Park View Highschool, I got selected to join the music band, playing flute.
  • Didn't last long though.
  • Had to go back to Malay See Ya.
  • So one day, I went back to my kampung.
  • Heard a guy saying, sort of like this: "Buat apa belajar music?! Takda faedah."
  • Hamek you.
  • Nasib baik mama takda.
  • If not kecik hati dia.
  • She sent me to yamaha music school when I was 7 for organ lessons.
  • Time dekat KMB pun she sent me for private violin lessons every Sunday.
  • Ulang alik ambik I dekat Banting to Subang Jaya.
  • Effort tu.
  • Sampai hati you pak cik.
  • Back to "Hallelujah"


Ok, it's time to cry ingat Allah dengan suara-suara yang menusuk kalbu ini. Oh tidak lupa juga dengan ingat Tuhan sebab ada a macho guy dalam ni. Babe don't worry, you are still the number one dalam jantung I =)

  • One day I nyanyi lagu seperti di atas and Syahmi dengar.
  • Dia tegur because I sebut "Hallelujah".
  • I cakap dekat dia, Hallelujah = praise our God, so apa salahnya.
  • So I googled.
  • Sort of macam originate from hebrew yada yada.
  • Ok.
  • Well, I still nyanyi lagu kat atas tu cuma when it comes to "Hallelujah", I just hum.
  • Kenapa nasyid banyak music kasar2 but kurang yang melodious macam atas?
  • Balik ni I kena teach my niece main organ.
  • Abang suruh.
  • Yes!
  • Boleh buat duit HALAL.
  • =)

  • Hamek you Pak cik!
  • Masih rasa takde faedah ke?

Comments

Popular Posts