My "Cintas" Sejati

Afiq, Reza and Su takda.



Dearest Marjans,
  • Do you guys remember the three of us (ayla, yo and alif) pernah tidur together on a 2 seater couch in Yo's room?
  • Then we made something in the middle of the night, pastu bila Alif makan dia muntah in the kitchen sink?
  • Then when Su woke up to wash the dirty dishes in the kitchen sink, dia bebel pasal siapa muntah etc.?
  • Haha.
  • Do you guys remember yang Om time kecik selalu excited nak tidur Subang.
  • But once sampai Subang, dia duduk kat tangga pastu nangis nak "Mak"??
  • Do you guys remember kita suka usik Aishah?
  • Haha.
  • Aishah dengan her tv and buku sweet valley and apa segala comic.
  • Do you guys remember "Sepasang burung..." yang kita semua melalak kat lounge depan? Especially si Afiq.
  • Ok now episode sedih:
  • I paling ingat Ajim cakap "Kayla slalu marah Ajim. Tapi dengan Om and semua Kayla baik. Macam Ajim ni bukan adik je."
  • Kak marah sayang la oit si manja anak dumex.
  • Tapi yang I paling confirm, kita semua ingat Teluk Ramunia.
  • Basketball, BBQ, karaoke, sea, beach, cycling, rain, volley, spice girls, ghost, air kelapa, duit raya RM5.
  • Confirm.
  • Oh, ini semua lebih penting dari materi!
  • So lagi mawu tanya why tak try cari work in the UK??

Comments

  1. and remember singing to spice girls guna tape rekorder yg menyedihkan??
    pastu nyanyi lagu tomok sejarah mungkin berulang sambil main snake and ladder! hahaha. and not to forget monopoly budak2 main sampai subuh hahaha!

    ReplyDelete
  2. ya! spice girls dalam kereta and kat chalet pun!
    ya! monopoly and semua!
    adoyh. rindu zaman muda. problems tak banyak and still mcm naive.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts