Mesir

  • I'm now blogging from Egypt.
  • I did an entry from Spain last Easter.
  • So why not make one from this phenomenal land.
  • The weather: God knows.
  • I will not comment on that right now.
  • The environment: So not as what I had expected.
  • The beverages: Luscious fresh 100% fruit juices. No water and sugar added.
  • The traffic: Bahahaha =D
  • I will share more once I'm home.
  • I am having a splendid holiday with dearest husband.
  • =D
  • Take care all.

Comments

  1. hahahhahah...
    da agak da~ mesti tak tahan kan ngan environment kat sini,,totally differ form UK and msia..
    esp time summer ni,naseb bek alex is better.huhu.

    well kak ju,
    i'm waiting for ur next updates=))
    mcm tgh masuk explorace kan..hihi.
    but then,pengalamn kat mesir ni la yang mmbuatkan kita lebih tabah,and evnthough everything is hard,it make us tougher..hua3.ayat tak leyh blah~

    dan selamat mengimbau kisah para anbiya',,betapa penatnya dorang berjuang mempertahankan Islam,dlm serba kedaifan,hingga sanggup panjat gunung utk bertapa dan sbg,.

    dan moga2 segala pengalaman yang dapat memantapkan lagi iman.
    biiznillah =))

    btw,
    ~getting well ya[tak sihat kan aritu]

    ReplyDelete
  2. you bet =p

    Egypt is indeed amazing. Ok don't make me cry now. haha.

    I really did enjoy myself. Panjat gunung time pening mcm apa tu kan lagi mencabar.
    In the end, sangat worth the effort.

    I'm sure you guys yang study in Egypt balik Malaysia boleh jadi F1 driver. Hahaha.

    Alright, will keep on updating.
    Thanks Has for your time and help.
    ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts