Salam Lebaran

Us at nenek's with baby Zaki (Syahmi's nephew).
Oh I didn't know that nenek guna langsir hijau you. 
If tahu I pakai baju warna lain supaya tak nampak macam soldiers dalam hutan =)

  • For the first time after the long 13 years,
  • I dapat celebrate 1st Syawal dekat kampung!
  • Ya. Kampung yang ada ayam-ayam lari-lari, pokok banyak, semut dan kerengga yang pun turut visit sanak saudara, and budak-budak anak jiran yang main mercun sebelah rumah.(oh.rasa.macam.nak.curah.air.sabun.dekat.dia.orang)
  • Oh yes, we had a great Hari Raya at Syahmi's nenek's home. (oh.ke.ada.cara.lain.nak.reduce.the.amount.of.s.?)
  • Nenek masak ketupat guna kayu api!
  • God. Confirm authentic.
  •  Oh tapi time sembahyang Raya ada kurang menarik sikit terjadi dekat surau. 
  • Allah hantar I solat sebelah mak cik yang tengah hangin. 
  • Kalau tak kerana nak jaga nama nenek, dah lama I nak sound dia.
  •  Macam-macam lah.

    Comments

    Popular Posts