Subang Oh Subang . . .

  • I went to Maybank in USJ today and had a little chat with the lady behind the desk. 
  • We were chatting about work etc. 
  • She was so sweet and honest. 
  • Then she said (sort of macam ni lah bunyinya. the exact one wa tarak ingat):
"Macam saya juga, dulu tak nak tak nak sebab bukan bidang saya but at the end of the day, saya capai mana ada sebab rasa itu yang terbaik untuk saya buat masa ini dari Allah. Dah tak boleh nak memilih sangat."

  • Hamek you Ayla!
  • You need a stranger to make you realize things ye?
  • In mycase (today), yes.
  • She even shared with me that dia takut to live and work in Subang Jaya. 
  • Sebab other than crime rate etc.
  • dia rasa orang-orang Subang macam arrogant and cocky.
  • Hamek!
  • (crime rate USJ dah turun ok pasal ada polices naik car and guards naik motor tak reti signal everytime nak enter a junction round round 24/7. so jangan takut nak visit i ye.)
  • Boleh pulak dia cerita kat I. 
  • Sumpah dia rasa I suci kot. 
  • Bahahahahaha =D
  • Gurau.
  • Boleh terjun lombong Ayla oit.

Comments

Popular Posts