Sambung Sabah

  • Dah sebut, jadi harus buat.
  • =)
Ya di Sabah banyak fish! Banyak juga restaurant di atas air. 

Ni la Ambuyat. Sagoo makan dengan kuah asam, belacan, preserved lemongrass and ikan steam kuning tu.
Texture and bau sagoo tu macam glue. Harus cuba makanan ni. Di K.L mana ada ni. Authentic ni.


Maka janganlah diperginya ke Ranau pada tengah hari untuk tengok gunung Kinabalu. Inilah jadinya, kabus and awan saja yang dapat dilihat memanjang. Gunungnya disembunyikkan. Waktu yang sesuai ialah pada awal pagi dan akhir petang. 

Bangunan lama di pekan Tamparuli. Mana nak cari ni di Subang Jaya wo. Not even in Kampung Baru kan. Mahal ni bangunan ni. 
Fact yang terakhir untuk kali ini: Ingat tak my entry on a girl nama sama  dengan I tu???
Ni la dia, Ayla Hana! Please jealous Azeem. Oh orang nama Ayla ni memang super comel-comel ya. Haha. Oh I angkat bakul sendiri ke? =p

Comments

Popular Posts