Attitude


  • Sometimes I amat gagal to control my anger and my silly attitude. 
  • I don't like myself for behaving so. 
  • But I am trying to change. 
  • You know how?
  • By keeping quiet. 

  • I don't like things to turn out bad (oh yeah who does Ayla oit).
  • I just love things to go my way. And that's about it. My way. 
  • ( ni syndrome anak ke-2 ke Yo?)
  • But bila dah besar ni, sedar yang kena ada tolak ansur. 
  • And things are not meant to ONLY GO MY WAY. 

  • For eg: I nak naik kereta dekat passenger seat depan guna kaki kiri dulu instead of kanan. Mahutaknya I tertonggeng. Memang boleh but mana yang lebih senang and polite? Kannnnn. 

  • So, hidup kita ni kena sentiasa terima pendapat orang and kena ada other options. Sebab ada benda yang kita fikir bagus untuk kita tu sebenarnya palinglah tak bagus. 
  • Ramai sedar pasal ini but when we are in the situation, kita fail to be positive. 
  • Jom kita positive kan attitude kita untuk menjadi lebih berjaya!
New handbags etc. have arrived! I will update The Sale soon! =)

Comments

Popular Posts