I Marry You Kerna . . .


  • Ku semangat. Oh yes, marriage will only last a year or two if you solely base it on love. 
  • (pandai je you Ayla macam dah kahwin 70 tahun)
  • Without teamwork, understanding, patience, responsibility, trust,  and etc., your married life will soon go splat!
  • (macam anak you baling kuah bolognese kat muka you guna sudu tu)

  • You pernah gaduh or ada rasa sangsi/doubt? 
  • If pernah maka time itu kita try ingat apa sebab kita kahwin.
  • Sebab wanita tu yang paling meletup gedevas? 
  • Or sebab lelaki tu yang paling hot ngetop?
  • Makanya kita kena ingat, perkahwinan adalah satu benda yang sangat besar sangat challenging and sangat penuh panca roba-roba (best sebut roba twice =p). 
  • But at the end of the day, makin banyak pancalah mendatangkan hasil lebih banyak pahala and chances untuk pergi ke Syurga. 
  • InsyaAllah.
  • (tapi jangan dicari penyakit ya konon nak lebih cari punca pahala =p)
Lets be merry =)

Yes, ini gambar bukan si isteri atau suami pinjam robe untuk pose ya. Memang sudah tetulis for suami isteri ini untuk grad sama-sama. Alhamdulillah.
Katalah isteri you tak brapa nak pendek maka berbongkok lah daku macam pokok tua. 
Of course the Almira Alhassan Alayoubi was there at our graduation ceremony. As always, ich liebe dich.  xx
* I would like to apologize for wearing my wedding ring on my middle finger as in both photos. These were taken before I got to know the hukum of wearing so. You could refer to my entry on Which Fingers Should We Slip On (Wear) Our Ring(s)? Please click here.

Comments

Popular Posts