Lets Together Go Through All Mountains

" It's not easy ...
to be . . .
me. "

  • Got that from one of the available song lyrics.
  • It's great to be independent.
  • But it's not lovely to be in trouble.
  • It's fantastic to have people supporting you.
  • But it's nicht gut to be exploited.

  • Fellow workers of mine said to me : "Alah Ju, ni baru sikit je." (bunyi macam dia orang sahaja yang pernah kena lebih dahsyat.)
  • What do they know?
  • Ju: "Lepas ni if ada people cakap Ju ni baru sikit ja, I will tampar dia."
  • Semua diam.
  • Sungguh I didn't want to be rude, but I did.

  • Again what do they know?
  • Pernah dia orang run their own business from scratch?
  • Risk savings segala plus the risks of trading goods.
  • Pernah ke ada own business and at the same time nak gain experience as an engineer di tempat orang?
  • Amboih.

  • So dear friends, janganlah bother dengan kata-kata orang lain yang berasa diri dia orang superior.
  • I rasa tu semua tidak bagus.
  • Paling-paling I pergi jumpa my dentist (Aunt Roz) she said: It's very good! It's great to know that you have the initiative to set up a business.
  • Ok. Dia mengukir senyum dalam hati I.

  • I know ramai kat luar tu nak buat business sendiri but takut dengan kata-kata orang. Tak kiralah nak jual underwear ke, or cakes ke, or apa-apalah.
  • I bagi semangat utk you guys. Buat saja.
  • Asalkan business itu halal.
  • Ok =)

Have a great week people!

Comments

Popular Posts