5 Figures. No Hal.

  • Salam all. Yes, as mentioned on The Sale facebook page: New perfumes just arrived from Amedeecaaaa~ As usual, yours truly bawa masuk sebiji sebiji. Tapi sebiji sebiji tulah yours truly dah keluarkan 5 angka. Ya, if anyone still rasa I anak emas mak atau bapak and business The Sale I dapat bantuan duit dari orang lain selain I, then you salah. 
Cantiknya bottle Lolita Lempicka ni! Buy this at/on The Sale.

  • Maka mana kau dapat duit Ayla?
  • Bahaaaa. Confirm I curi rumah jiran I yang tak ada grill yang senang perompak nak masuk cungkil tingkap. No?
  • Tak usah fikir panjang, tugas you is just to shop at The Sale
  • =)
  • Adat berniaga lah, ada yang perlu dahulukan duit dahulu ada pula affiliates. Totally depends on you. Like I said before, do not be afraid to start your own business. I started from zero you. I ingat dulu I terkebil-kebil baca Ebay's terms and conditions.Hahah. Lepas tu gamble beli barang Clarks untuk jual sampai tak cukup tangan heret naik train and bus.
I personally love this! Syahmi used to wear this but now he's on Kenneth Cole. Semua yang dia pakai semua wangi! So if you nak beli for your husband/guy friends/father/brothers, I recommend ni and Davidoff and Dunhill and semua! Haha. Check this out The Sale



  • Please help me spread the words and like The Sale page on facebook. (simply click the like button yang tersedia. If masih confuse, please jangan segan contact saya =)
  • To strangers yang dah click like button and dah jadi customer The Sale, thank you very much! (I wonder: my friends sampai 500 lebih di facebook but 130 lebih je like The Sale. Yang selebihnya strangers. Baiknya you guys. Thank you.) 
  • Haha. Itu you simpan dalam hati sudah Ayla. 
  • =p
  • Ciao.

Comments

  1. Like this post Ju! keep on writing.. coz we keep on wanting more!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts