Mashammm

Bimillahirahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t.

Remember, don't let a calamity pulls us down aber take it as a gift for us to become wiser und stronger. InsyaAllah.

He slept with both of his feet hanging. Haiyoh Amir Albanna!

  • I bought pure 100% pomegranate juice yesterday und made it for breakfast before Syahmi went to work aber.....masam =)
  • I remembered drinking a cup of pomegranate juice my friend made for me months ago, tak ada lah masam begitu. 
  • Well some told me to add a bit of sugar oder honey. 
  • Aber masam masam pun alright =) Take it as a remedy for an unknown illness. 
  • Tapi jika beli di kedai, manis. Maksudnya gula lebih banyak dari juicenya kan?

Yesterday morning, before both of us went out for work.
Syahmi : Bibi nak breakfast?
Ayla : Nak minyak =)
Syahmi: Ok! =)
So he went to the kitchen und took the minyak for both of us.


This morning, before Syahmi left for work.
Ayla: B nak makan apa?
Syahmi: Nak minyak =)
Ayla: Ok! =)
So I went to the kitchen und took the minyak for both of us.

Habbatus Sauda Oil.
My friend forwarded me the link on how to consume
black seed oil for eg. by itself oder with honey etc.
I searched for that link aber couldn't find it. Will ask her to forward it to me again
so that I'll be able to share it with you lot. insyaAllah.
Selama beberapa tahun ni, I ambil 3-4 drops in the morning before I consume anything else. 
  • Kita selalu fikir nak bagi anak kita makanan sihat0sihat especially babies. Kita punyalah jaga betul apa yang anak-anak kita makan TETAPI kita kurang prihatin dengan keperluan badan kita. 
  • Menjadi seorang ibu memang perlukan tenaga yang banyak dan kesihatan yang baik. Jadi sangat di galakan untuk para ibu mengambil makanan yang sihat-sihat. 
  • Elakan makanan seperti jeruk, tapai, dan asam.
  • Banyakan makan makanan seperti salmon, tomatoes dan ulam raja =D
According to his father, he carried Amir inside his bedroom und
not long after that, Amir came out from the bedroom und continued sleeping
on the dining chair. Haiyoh!

Dua dua perangai sahma pelik =D
Almira Alhassan Alayoubi. Haiyoh!

Popular Posts