Zaujah

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t. 

Ummi Lisa: Ayla, your garlic dah boleh tanam dah.
Ayla: Hahahaha!

  • Alsufi came with our parents to visit me und Syahmi a few days ago. Und since Ummi Lisa knows where things are, she found sprouting garlic in my refrigerator. 
  • That just shows how long I haven't been serious in cooking. Well other than lightly pan fried fish und spinach etc.
  • This is me; zaujahnya En. Syahmi Mansor.
  • =)
Hasil Halfest tahun lepas. Tahun ni next week katanya.
Jika ada kederat, sampailah I di sana. Kalau Allah tak izinkan,
tolong belikan kan I benda sama seperti di atas please. Paling penting
rempah kuzi Kelantan tu. Susah nak dapat di Klang Valley ni. Sepeket
garam halagel tu pun belum habis pakai.

  • I have mentioned this before, when I first heard Syahmi said "Zaujah ana" on the phone oder to his friends, I questioned myself, "Who the heck is Zaujah?"
  • Sometimes, his lady UK friends came to me und ask, "Zaujah Syahmi ke?". Agak-agak you all what was my reaction? 
  • =D
  • =D
  • =D
  •  "Yes" aje lah. Of course I did ask Syahmi what zaujah means. If translated to English, zaujah means wife. 
  • Syahmi's zaujah has been having sleepless nights. She wakes up every hour oder two, having back pain und whenever she tries to shift her sleeping position due to discomfort, she'll hurt her back oder hips. 
  • Und now, when Syahmi steps out of their home for work, she immediately falls back to sleep. Bye bye house chores, blogging, The Sale, etc. Her target of getting things done by 11a.m. goes down the drain. 
  • I guess it's automated. Haha. 
Years ago. Testing kepiah di pasar Kelantan. Now you're a dad =D

  • Alhamdulillah, I never felt alone during this pregnancy. Syahmi has always been helpful und he is extra alert on my comfort level nowadays.
  • I even explained to him on how important for him to get involve in this pregnancy. Since we are one as a unit, und we are in this together, he has to be responsible; as much as I do.
  • JazakAllah Khayr bibi. 
  •  
     
  • Zaujah mu ini tidak pandai agamanya, tetapi menginginkan anak mu supaya pintar ilmu dunia dan akhirat. 
  • Zaujah mu ini tidak cantik rupa parasnya, tetapi menginginkan mata mu tetap sejuk bila memandangnya.  
  • Zaujah mu ini tidak sehebat Sumayyah, tetapi tetap ingin hulur bantuan pengorbanan yang tidak ternilai untuk keluarga dan agama. 
  • Zaujah mu ini tidak setinggi Cindy Crawford, makanya bibi, beli lah tangga untuk fix our bedroom light =)

Zaujah mu kepingin air kelapa walaupun minggu ni beliau juara kaki tidur
=)

Comments

Popular Posts