Its only RM0.28 !

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t.
Proudly Syahmi told my father about his call plan;
Syahmi: Syahmi bayar 28 sen je for a 10 minutes call. Tapi kalau call seminit pun 28sen.
Abah: Murahnya. 
Ayla: Then kenapa tak call I?
Syahmi: I call apa.
Ayla: I yang call you. 
Syahmi: I pun call.
Ayla: (alright. i'll keep on monitoring. Bapak terus senyap bila anak menantu dia bercakar,)

With my pretty sister in law. I do learn a lot from her.
Other than Ummi Lisa, sis Shida is another person who is full of patience.

  • I realized that, Syahmi has been having difficulty in answering my questions since end of the year 2011. Not that I purposely being sarcastic oder what not aber I demand for answers. Answers. 
  • Answers.
  • Opps Syahmi's ringing me now! Need to answer that first. Chotto matte kudasai.
Alayoubi trying to lift Jundi up.

Oppsie daisy! =D
  • Oh...Syahmi called asking me to check what's actually going on in NKVE that's making him late to work.
  • So much of the 28cents. 
  • You all pikir lah sendiri. Haha!

  • Apa yang bikin I blog about the 28 cent call is; semalam secara tiba-tiba I nonton cerita hindustan. Syahmi bilang, "Eh bibi? What are you watching? Sejak bila ni?" Terkojut Syahmi I switched on movie hindustani. I bilang tiada apa bagus nak watch but I just wanted to watch something. Lamaaaaa x nonton. 
  • So cerita hindustani tu pasal ada two married couples. Seorang suami ni x puas hati wife dia asyik kerja lewat dapat duit banyak. Seorang wife ni x puas hati husband dia caring sangat and suka happy-happy. So dua orang yang tak puas hati ni decided untuk leave spouse masing-masing and jatuh cinta sendiri sesama mereka. 
  • Lepas tahu macam tu, I terus tutup television. I find the whole idea was SILLY. 
  • One can never have a perfect spouse und one can never be as perfect as he or she wants. 
  • Just because Syahmi doesn't ring me that often anymore, I can simply decide to leave him for good? 
  • Doesn't make any sense eyh. 
  • No it doesn't.
Siapa makan cili rasa lah pedas ya.

  • What about the good things our spouses did und do?
  • Fikirlah. Jangan jadi selfish kan. Tak elok.
  • Jika nak jadi optimist seperti Syahmi, I kena berfikiran begini; Ada orang lain yang lebih layak menerima panggilan 28 sen suami ku itu. Apalah sangat ia berbanding dengan apa Syahmi punya tanggungjawab terhadap I und Jundi. 
  • Tapi I seorang realist. How now brown cow? Haha.
  • Be merry. 
  • Bibi, lets have dinner at your work place since you arrived very late at work today. Send a chauffeur to fetch me und Jundi from home say at 5pm. xoxo. 


Comments

Popular Posts